Executive Search 

 

Voor u als opdrachtgever

 

Organisaties worden bepaald door de kwaliteit van de leiders. Het kiezen van de juiste leider is geen zaak van compromissen. Voor optimaal resultaat richt Mercuri Urval zich bij Executive Search op vier kritieke fases:


• 
Doelstellingen en succesfactoren helder maken
De basis: het begrijpen van de resultaten die u wilt behalen en het doorzien van uw positie in de maatschappelijke omgeving. 

• Het aantrekken en motiveren van Executives die het verschil gaan maken
Een integere en vertrouwelijke behandeling en goed, professioneel advies.

• U de juiste keuze helpen maken
We bieden helder inzicht door middel van een zorgvuldig assessment, aangevuld met uitvoerige referentiegesprekken.

• Op maat gemaakte introductie
Proactief, praktisch advies rondom het indiensttredingproces zodat de nieuwe Executive versneld integreert in de nieuwe organisatie.

 

Voor u als deelnemer

Wederzijds respect is het uitgangspunt voor een zo effectief mogelijk search- en selectieproces waarin beide partijen maximaal resultaat behalen. Tijdens de verschillende interviews wordt zowel uw persoonlijke informatie als gevoelige informatie van onze klanten beschermd en gerespecteerd.

De oriënterende gesprekken met u als kandidaat richten zich op werkervaring, ambities en voorkeuren. In een tweede fase is ons streven dat u – of u nu in de baan stapt of niet – een waardevol inzicht krijgt in uw sterktes, zwaktes en verdere carrièremogelijkheden. En na indiensttreding zorgt Mercuri Urval op lange termijn ervoor dat u als kandidaat goed op uw plek en goed tot ontwikkeling komt in uw nieuwe werkomgeving. Want zelfs de beste manager/bestuurder kan geholpen worden om zijn prestaties te verbeteren.

 

Neem contact op met: 

Kijk op de website >>>