Bestuurstrainingen Goed besturenCombinatie-actie! Vacature plaatsen i.c.m. een Basistraining Besturen!

U kunt nu gebruik maken van de unieke mogelijkheid om een vacature te plaatsen én uw geworven kandidaat de mogelijkheid te bieden om zonder extra kosten de Basistraining Besturen bij te wonen. Zoekt u een kandidaat die graag bestuurder wilt worden? Maak dan gebruik van de Combinatie-actie! U plaatst uw bestuursvacature én uw kandidaat kan tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen aan de Basistraining Besturen!

Achtergrond
In deze tijd is het werven van professionele bestuurders geen sinecure. Immers, de Nederlandse wetgever eist een behoorlijke taakvervulling en de veranderende maatschappelijke omgeving kan veeleisend en kritisch zijn. U kunt nu gebruik maken van de unieke mogelijkheid om een vacature te plaatsen én uw geworven kandidaat de mogelijkheid te bieden om tegen een sterk gereduceerd tarief de Basistraining Besturen bij te wonen.

De Basistraining is een “Inleiding tot effectief en zorgvuldig besturen” en biedt uw kandidaat een interactieve en praktische introductie over het aansturen van een maatschappelijke organisatie. Na deze Basistraining heeft uw kandidaat een goed overzicht van de specifieke basiskennis ten aanzien van de taken en de verantwoordelijkheden die een bestuurder nodig heeft.

Bij de Basistraining Besturen worden de volgende aspecten belicht:

✔ Juridisch kader
✔ Aansprakelijkheid
✔ Risicomanagement
✔ Bestuur in control
✔ Zicht en sturing financiën
✔ Relatie bestuur en directie
✔ Crisismanagement

Het vinden van bestuurskandidaten met een passie voor besturen of toezicht houden is nog nooit zo gemakkelijk geweest!