Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

CONTRAPRODUCTIEF VERSUS CONSTRUCTIEF.

In deze Masterclass verkrijgt u inzicht in de verhoudingen tussen medezeggenschap enerzijds en het bestuur en toezicht anderzijds binnen een organisatie. Daarbij worden de rol en bevoegdheden van alle betrokkenen behandeld. Tevens wordt ingegaan op de vraag hoe medezeggenschap op een goede manier kan worden georganiseerd. Aan de hand van voorbeelden en ervaringen bieden wij u handvaten voor de samenwerking en het opbouwen van een constructieve relatie met de medezeggenschap binnen uw eigen organisatie.

 

Over de organisatie
In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseert Bestuurderscentrum nu ook masterclasses voor bestuurders én toezichthouders.

Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door EQUIS (European Quality Improvement System), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (Association of MBAs). De Universiteit voldoet daarmee aan de voorwaarden die onder andere VTW, Aedes en NBA stellen aan de toekenning van PE-uren.

 

Over de sprekers

Anouk Cordang
Anouk CordangAnouk is arbeidsrechtspecialist en mediator. Zij begeleidt en adviseert bedrijven en instellingen onder meer met reorganisaties, ontslagzaken, vraagstukken rondom arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheidswetgeving. Een bijzondere aandacht gaat uit naar de semipublieke sector en de daarin vaker voorkomende complexe medezeggenschapsvraagstukken. Zij is bestuurslid bij VAAN (Vereniging arbeidsrechtadvocaten Nederland) en spreekt regelmatig op congressen en (inhouse) bijeenkomsten. Zij maakt deel uit van het Team Zorg van Boels Zanders. Binnen het Team worden veel vraagstukken multidisciplinair behandeld.

 

Judith Wintgens
Judith is partner bij Boels Zanders en ondernemingsrechtspecialist waarbij zij zich in het bijzonder richt op de semipublieke sector. Zij leidt het Team Zorg van Boels Zanders en maakt tevens onderdeel uit van het Team Onderwijs. Zij begeleidt en adviseert inzake overnames, fusies, joint ventures en andere samenwerkingsvormen. Daarbij adviseert zij over complexe governance en medezeggenschapsvraagstukken, corporate structures, kwaliteitszorg en compliance. Zij is tevens verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit Maastricht waar zij colleges verzorgt over governance in de zorg en in het onderwijs. Daarnaast publiceert Judith ook regelmatig in vakbladen.

 

Doelgroep
Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

 

Kosten
De kosten bedragen € 395,-. BTW is niet van toepassing.
Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u van de Universiteit van Maastricht een certificaat van deelname.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 75 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

 

PE-Punten
De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 3 PE-Punten.
Na het volgen van 6 masterclasses wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.

Als u zich in het voorjaar 2019 in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses voor toezichthouders en bestuurders gelden de volgende kortingstarieven: 2 masterclasses € 750,-, 3 masterclasses € 1.050,- en 4 masterclasses € 1.300,-.  Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro 195,-. GEEN BTW
  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*
  * Verplichte velden

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.