Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Heeft u interesse in een toezichthoudende functie en zoekt u ter oriëntatie extra informatie? 

Onder het motto “Bezint eer u begint” wordt u in een middag wegwijs gemaakt in de wereld die toezicht houden heet. Een dynamische wereld, waarvan u wilt weten wat u kunt verwachten. Toezicht houden is boeiend in vele opzichten, maar u moet wel weten waar u aan begint!

Wat levert de bijeenkomst “Orientatie op toezicht houden” u op? 

U

 • krijgt inzicht in wat het betekent om toezichthouder te worden;
 • begrijpt wat er van u als toezichthouder wordt verwacht;
 • weet wat de taken en de verantwoordelijkheden zijn;
 • onderkent wat de risico’s van het vak van toezichthouder kunnen inhouden;
 • begrijpt wat het betekent om in deze tijd toezichthouder te zijn.

U krijgt in een middag precies díe bagage mee, die u nodig heeft om voor uzelf de afweging te maken of toezicht houden voor u de volgende stap is in uw carrière.

 

Over de sprekers

leo urlings, masterclasses bestuurders, universiteit, accreditatie

Leo Urlings

Leo Urlings is na ruim 30 jaar actief te zijn geweest in de bancaire sector nu vooral bezig met advisering aan familiebedrijven. Daarnaast vervult hij een aantal toezichthoudende functies in de publieke sector. Hij is lid van de Raad van Toezicht van zorginstelling Levantogroep, Stichting Onderwijs Midden-Limburg en philharmonie zuidnederland en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg. Hij is oprichter en directeur van Supervisie Limburg. In dit kader organiseert hij samen met Bestuurderscentrum en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics de Masterclasses voor toezichthouders en bestuurders in de publieke en private sector.

 

jacques huberts, bestuurderscentrum, oriëntatie toezichthouders

Jacques Huberts

Jacques Huberts is lid van onze Raad van Advies en zelf zeer ervaren bestuurder en toezichthouder (o.a. lid RvC van Attero, oud-directeur/commissaris van Nedcar, NS Reizigers, Voorzitter WK Wielrennen 2012, etc). In 2015 is hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij krijgt deelnemers in beweging en brengt ze met elkaar in gesprek.

 

 

Doelgroep
* Mensen die overwegen om toezichthouder te worden of net gestart zijn met een toezichthoudende functie.

 

Kosten :
€ 150,- (exclusief btw)

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost 75 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

 

Kosten :
Boels Zanders Advocaten te Eindhoven

Schrijf u nu in!

   Inschrijven bijeenkomst

  Voornaam*
  Tussenvoegsel
  Achternaam*
  Geslacht* ManVrouw
  Functie*
  E-mail*
  Telefoon*
  Organisatie*
  Opmerkingen

  Voorwaarden

  Ik ga akkoord met de prijs van euro 195,-. GEEN BTW
  Ik heb de Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten gelezen en ga ermee akkoord.*
  Ik heb het Privacystatement gelezen en ga ermee akkoord.*
  * Verplichte velden

  De Algemene voorwaarden deelname bijeenkomsten en het Privacystatement vindt u onderaan deze site en ook als link in deze zin. Indien u op de link drukt, opent er een nieuwe pagina met de voorwaarden die u rustig kunt lezen, terwijl dit ingevulde formulier open blijft staan en u via tab ernaar terug kunt keren.