Inschrijven gratis Alert

Om er voor te zorgen dat u geen vacature mist kunt u hieronder een vacature-alert aanmaken. U krijgt  dan automatisch de nieuwste vacatures voor bestuursfuncties in uw mail. Zo blijft u op de hoogte en kunt u snel reageren!

De vacature-alert ontvangt u wekelijks en u kunt zich in elke mail eenvoudig weer uitschrijven.

 • Gratis
 • Als eerste op de hoogte!

 • Wekelijks de nieuwste vacatures in uw mail

 • Na elke vacaturemail eenvoudig op te zeggen

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  Organisatie*

  E-mail*

  ja Ik heb het Privacyreglement gelezen en ga ermee akkoord.*
  ja Ik wil maandelijks op de hoogte gehouden worden van de wisselingen en trends in de bestuurskamers.*
  ja Ik wil ook het Netwerknieuws van Bestuurderscentrum.nl ontvangen? Door mij te abonneren op een e-mailnieuwsbrief van Bestuurderscentrum.nl, ga ik akkoord dat ik als onderdeel van dit gratis abonnement ook informatie ontvang over relevante producten en diensten van Bestuurderscentrum.nl.

  Opzeggen kan op elk moment: onderaan elk bericht staat een link waarmee u zich kan afmelden.