Met het plaatsen van een vacature voor een bestuursfunctie op BoardroomMatch bereikt u per maand bijna 10.000 bestuurders van professionele organisaties in de non-profit sector of het privaat publieke domein of overwegen de stap te maken naar een maatschappelijke onderneming. Mensen met een passie voor besturen die op zoek zijn naar een bestuursfunctie of een mooie nevenfunctie!

Vacatures voor bezoldigde en onbezoldigde bestuursfuncties.

Uw vacature voor een bezoldigde, maar ook onbezoldigde bestuursfunctie kunt u plaatsen op BoardroomMatch! In beide gevallen heeft u verschillende mogelijkheden om uw vacature breed onder de aandacht te brengen. U kunt geheel zelf bepalen voor welke mogelijke opties u kiest. Vacatures voor bestuurs- of toezichthoudende functies plaatsen wij va. € 95,-. (excl. Btw)

BoardroomMatch behoudt echter wel in alle gevallen de eindredactie. Uw vacature wordt hierdoor niet automatisch geplaatst. Uw vacature voor de betreffende bestuursfunctie wordt zo spoedig mogelijk – in elk geval binnen 1 werkdag na opgave – na controle en eindredactie geactiveerd en tot de dag na de sluitingsdatum getoond (minimaal 60 dagen online).

Na activeren van uw vacature ontvangt u per email een bevestiging en een factuur.

Combinatie-vacature; U zoekt meerdere bestuurders voor uw board?

Het is altijd mogelijk dat binnen een bestuur meerdere bestuursfuncties vrijkomen. Mocht u dit in een combinatie-vacature kenbaar willen maken, is dat wel mogelijk, maar niet zonder meer voor hetzelfde tarief. We maken graag een goede afspraak hierover met u.

In het geval er sprake is van een combinatie-vacature vragen wij u contact met ons op te nemen.

Ga naar opgave formulier vacature