masterclasses bestuurders toezichthoudersNet als besturen is ook toezichthouden een vak en dat vereist continue training! 

In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseert Bestuurderscentrum nu ook Masterclasses voor bestuurders en toezichthouders waarbij PE-Punten worden toegekend!

Omdat we steeds vaker de vraag kregen of wij ook specifieke bijeenkomsten organiseren voor toezichthouders, zijn we op zoek gegaan naar een partner die bij ons past! Een partner die net als wij zien dat een bestuursfunctie en/of toezichthouderschap een vak is, waarvoor het verstandig is om regelmatig te laten bijscholen om effectief te zijn en te blijven. Hierbij gaat het om het geheel van vakkennis, beroepsvaardigheden en houding en gedrag die nodig zijn om de verantwoordelijkheden en taken als bestuurder of toezichthouder effectief te kunnen uitvoeren. Het bijwonen van seminars en congressen en het deelnemen aan workshops is in deze tijd van technologische veranderingen, verduurzaming van de maatschappij, de veranderende wet- en regelgeving onontbeerlijk en, steeds vaker, deels verplicht.

Erkende Instelling

Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door EQUIS, AACSB en AMBA. De Universiteit voldoet daarmee aan de voorwaarden die onder andere VTW, Aedes en NBA stellen aan de toekenning van PE-uren. We zijn er trots op dat we samen met deze partner mooie Masterclasses mogen organiseren!

 

Ga naar de agenda voor de Masterclasses voor Bestuurders en Toezichthouders die wij samen met Maastricht University School of Business and Economics organiseren. >>>