Search Interim, Toezicht en Bestuur

Komt u in een situatie waar uw organisatie een toezichthouder (lid RvT, RvC) , bestuurder of directeur met affiniteit en bestuurlijke ervaring in de (semi-) publieke sector wenst? Zoekt u iemand die de search van Toezicht, Bestuur en Directeur voor u uit handen neemt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben het juiste branche-overstijgende netwerk en de juiste partner voor u!

Wij werken samen met een organisatie die zorgdraagt voor een gedegen en passende voordracht van toezichthouders (Lid RvT, Lid RvC) , bestuurders en directeuren. De zeer ervaren toezichthouders en bestuurders zijn direct inzetbaar om uw organisatie de helpende hand te bieden!

Tijdelijke ondersteuning voor uw Bestuur of Raad van Toezicht (RvT, RvC).

Ook voor tijdelijke ondersteuning kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een searcher die voor uw organisatie snel een tijdelijke oplossing biedt. Een organisatie die zorgdraagt voor een gedegen en passende voordracht van toezichthouders en bestuurders. De zeer ervaren toezichthouders (leden RvT / Leden RvC)  en bestuurders zijn direct inzetbaar om uw organisatie de helpende hand te bieden!

Vraag hier uw informatie aan!