Uw CV Toevoegen

Onze ondersteuning laat u excelleren.

Bent u een directeur-bestuurder, toezichthouder of een bestuursondersteuner met een zakelijke, ondernemende en maatschappelijke insteek en heeft u 5 tot 10 jaar werkervaring? Heeft u tevens de drive en de competenties om in een ingewikkelde bestuurlijke context te opereren? Stuur ons dan uw CV of schrijf u in!

Wij nemen interessante kandidaten op in onze database en bij iedere vacature raadplegen wij onze database en nemen wij contact op als we een match zien.

Ook kunnen wij in dat geval uw gegevens beschikbaar stellen aan de betreffende kennispartners. Uiteraard doen wij dit alleen in overleg met u!

Schrijf u nu in via het inschrijfformulier.

  Inschrijfformulier


  Personalia :

  Uw foto

  Man - Vrouw

  Voorletters

  Tussenvoegsels

  Achternaam

  Voornaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Provincie

  Land

   

   

  Contactgegevens:

  Telefoon Mobiel

  E-mail

  Linkedin profiel

   

   

   

   

  Mijn profiel :

   

   

  Wensen ten behoeve van mijn zoekttocht naar een bestuursfunctie:

  Soort functie

  In -een van- de volgende branches

  AgrarischAutomotiveBouwnijverheidDetailhandelDienstverleningEnergie, milieu en waterFacilitaire dienstenGezondheids- en welzijnszorgGroothandelHorecaIndustrieKunst en cultuurOnderwijsOpenbaar bestuur en overheidsdienstenSport en recreatieTransport & logistiek

  Ik ben op zoek naar een van de volgende gewenste bestuursfuncties

  Adjunct-directeurAlgemeen directeur/CEOAmbtelijk secretarisBestuursadviseurBestuurslidBestuurssecretarisChief Financial Officer (CFO)Chief Information Officer (CIO)Chief Operational Officer (COO)CommissarisDirecteurDirecteur corporate affairsDirecteur legal affairsDirecteur O&O fonds / A&O fondsDirecteur ProjectsDirecteur-bestuurderDirectielid financiën & bedrijfsvoeringDirectiesecretaris/managementsecretarisEntepreneurGeneral SecretaryLid Audit CommitteeLid Raad van BestuurLid Raad van CommssarissenLid Raad van ToezichtManagerManager arbeidsvoorwaarden/sociaal beleidManager beleidManager communicatie en PAManager verenigingszakenOrienterend bestuurderPartijvoorzitterPenningmeesterPresidentPresident-commissarisRegiodirecteurRegiomanagerSecretarisToezichthouderVice-PresidentVice-voorzitterVice-voorzitter Raad van BestuurVoorzitterVoorzitter paritair bestuurVoorzitter Raad van BestuurVoorzitter Raad van CommissarissenVoorzitter Raad van Toezicht

  Ik vind het volgende belangrijk in mijn functie:

   

   

   

  Ik sluit hierbij mijn CV bij:

  Als u een match ziet, stel ik contact op prijs

  Ik ga ermee akkoord dat u –na overleg met mij- mijn gegevens beschikbaar stelt aan betreffende kennispartners.

   

   

  Tot slot :

   

  Onderdeel van Boardroommatch is een netwerk met mentoren voor bestuurders en toezichthouders van maatschappelijke organisaties. Een mentor zorgt voor feedback op het cv van een bestuurder of toezichthouder en geeft advies over het carrièrepad.

  Spreekt mentorschap u aan, dan vervult Bestuurderscentrum.nl hierin een bemiddelende rol.

  Ik wil op vrijblijvende basis in contact komen met een mentor.

   

  Ik wil zelf een mentorenrol vervullen.

   

  Geef nog even deze code in : captcha

  ja Ik heb het Privacyreglement gelezen en ga ermee akkoord.*