Uw CV toevoegen – Boardroommatch
Uw CV toevoegen2018-03-04T16:11:33+00:00

Uw CV Toevoegen

Onze ondersteuning laat u excelleren.

Bent u een directeur-bestuurder, toezichthouder of een bestuursondersteuner met een zakelijke, ondernemende en maatschappelijke insteek en heeft u 5 tot 10 jaar werkervaring? Heeft u tevens de drive en de competenties om in een ingewikkelde bestuurlijke context te opereren? Stuur ons dan uw CV of schrijf u in!

Wij nemen interessante kandidaten op in onze database en bij iedere vacature raadplegen wij onze database en nemen wij contact op als we een match zien.

Ook kunnen wij in dat geval uw gegevens beschikbaar stellen aan de betreffende kennispartners. Uiteraard doen wij dit alleen in overleg met u!

Schrijf u nu in via het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Personalia :

Uw foto

Man - Vrouw

Voorletters

Tussenvoegsels

Achternaam

Voornaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Provincie

Land

 

 

Contactgegevens:

Telefoon Mobiel

E-mail

Linkedin profiel

 

 

 

 

Mijn profiel :

 

 

Wensen ten behoeve van mijn zoekttocht naar een bestuursfunctie:

Soort functie

In -een van- de volgende branches

AgrarischAutomotiveBouwnijverheidDetailhandelDienstverleningEnergie, milieu en waterFacilitaire dienstenGezondheids- en welzijnszorgGroothandelHorecaIndustrieKunst en cultuurOnderwijsOpenbaar bestuur en overheidsdienstenSport en recreatieTransport & logistiek

Ik ben op zoek naar een van de volgende gewenste bestuursfuncties

Adjunct-directeurAlgemeen directeur/CEOAmbtelijk secretarisBestuursadviseurBestuurslidBestuurssecretarisChief Financial Officer (CFO)Chief Information Officer (CIO)Chief Operational Officer (COO)CommissarisDirecteurDirecteur corporate affairsDirecteur legal affairsDirecteur O&O fonds / A&O fondsDirecteur ProjectsDirecteur-bestuurderDirectielid financiën & bedrijfsvoeringDirectiesecretaris/managementsecretarisEntepreneurGeneral SecretaryLid Audit CommitteeLid Raad van BestuurLid Raad van CommssarissenLid Raad van ToezichtManagerManager arbeidsvoorwaarden/sociaal beleidManager beleidManager communicatie en PAManager verenigingszakenOrienterend bestuurderPartijvoorzitterPenningmeesterPresidentPresident-commissarisRegiodirecteurRegiomanagerSecretarisToezichthouderVice-PresidentVice-voorzitterVice-voorzitter Raad van BestuurVoorzitterVoorzitter paritair bestuurVoorzitter Raad van BestuurVoorzitter Raad van CommissarissenVoorzitter Raad van Toezicht

Ik vind het volgende belangrijk in mijn functie:

 
   

Ik sluit hierbij mijn CV bij:

Als u een match ziet, stel ik contact op prijs

Ik ga ermee akkoord dat u –na overleg met mij- mijn gegevens beschikbaar stelt aan betreffende kennispartners.

   
Tot slot :  

Onderdeel van Boardroommatch is een netwerk met mentoren voor bestuurders en toezichthouders van maatschappelijke organisaties. Een mentor zorgt voor feedback op het cv van een bestuurder of toezichthouder en geeft advies over het carrièrepad.

Spreekt mentorschap u aan, dan vervult Bestuurderscentrum.nl hierin een bemiddelende rol.

Ik wil op vrijblijvende basis in contact komen met een mentor.  
Ik wil zelf een mentorenrol vervullen.  

ja Ik heb het Privacyreglement gelezen en ga ermee akkoord.*