Alert Vacatures Bestuur en Toezicht (RvT/RvC)

Als u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe vacatures van bestuursfuncties en toezichthoudende functies, meld u zich hier aan voor de Alert-service. U ontvangt dan regelmatig een overzicht van de nieuw geplaatste vacatures van oa. Bestuurssecretaris, Bestuurders, Voorzitters Besturen of Raden van Toezicht of Toezichthouders (Lid Raad van Toezicht (RvT) of Lid Raad van Commissarissen (RvC))

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geslacht*

  ManVrouw

  Functie*

  Organisatie*

  E-mail*

  ja

  Ik heb het Privacyreglement gelezen en ga ermee akkoord.*

  ja

  Ik wil maandelijks op de hoogte gehouden worden van de wisselingen en trends in de bestuurskamers.*

  ja

  Ik wil ook het Netwerknieuws van Bestuurderscentrum.nl ontvangen? Door mij te abonneren op een e-mailnieuwsbrief van Bestuurderscentrum.nl, ga ik akkoord dat ik als onderdeel van dit gratis abonnement ook informatie ontvang over relevante producten en diensten van Bestuurderscentrum.nl.

  Geef nog even deze code in : captcha