Teambegeleiding

 

Sterke teams helpen uw organisatie vooruit.

Waarom zou u kiezen voor Teambegeleiding? Bijvoorbeeld om

  • effectief de strategie van uw organisatie in te voeren
  • prioriteiten te stellen en een duidelijke richting en een gemeenschappelijk doel te kiezen
  • het individu in zijn of haar teamrol te ontwikkelen
  • relaties met stakeholders te verbeteren
  • resultaten te verbeteren – nu en in de toekomst 

 

Teams en teamontwikkeling zijn belangrijk voor de resultaten van een organisatie. Wanneer in een team effectief en efficiënt wordt samengewerkt, dan beïnvloedt dat de resultaten van het team en de totale organisatie. In een effectief team worden de kwaliteiten van individuele teamleden en de complementariteit van het team beter benut, zijn teamleden beter gemotiveerd en dragen een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Kortom, echte teams behalen betere resultaten.

 

Hoe ontwikkelt Mercuri Urval een team?

Geen enkele organisatie en geen enkel team werkt op dezelfde manier. Een maatgerichte Teambegeleiding of teamcoaching vraagt om inzicht in (de ontwikkeling van) de organisatie. Teamontwikkeling is geen doel op zich, maar moet leiden tot een verbetering van de prestaties van het team en dus van de organisatie.

 

De Mercuri Urval Teamscan® geeft inzicht hoe een team gericht is op gezamenlijke doelen, een gezamenlijke visie en resultaten. Het geeft inzicht in de onderlinge samenwerking en ook hoe een team omgaat met haar omgeving.

 

Vanuit deze analyse ontwikkelt Mercuri Urval maatgerichte workshops en individuele coachingstrajecten gericht op ieders rol in het team. Op deze manier worden niet alleen afspraken gemaakt, maar ook geïmplementeerd en gerealiseerd.

 

Voor meer informatie:

Kijk op de website >>>